Нашите Соби

Популарни Соби

55 €/ Ноќевање

Нашиот апартман од 35m² со king sized кревет + софа кревет, има балкон, дневна соба и место за јадење.
Идеално за парови и фамилии со деца.

40 €/ Ноќевање

40 €/ Ноќевање

Повеќе Опции

50 €/ Ноќевање

50 €/ Ноќевање

40 €/ Ноќевање

Што зборуваат за нас

Reservation Form

Book A TABLE

Enter your personal  and reservation details and submit the form.
We will notify you within 1 houre  about your reservation.

DD slash MM slash YYYY
Време
:

Форма за Резервација

Резервирајте Маса

Внесете ги Вашите лични податоци и резервацијата и потврдете ја формата.
Ќе Ве известиме во рок од еден час за Вашата резервација.

DD slash MM slash YYYY
Време
: