СВАДБИ И СВЕЧЕНОСТИ

За Нас

Свадбите во Вердисо

Без разлика дали сте нововерени (честитки!) или само мечтаете, дознајте како Вердисо ќе го направи денот на Вашата свадба магичен. Ексклузивност, пејзажни градини, уникатна услуга и храна. Со место за свадба од Вашите соништа и експерти за организирање на свадби на располагање, знаеме точно што е потребно за да направиме прослава што ќе ја запаметите засекогаш.

Свадби и Свечености

Патот до ‘’Засекогаш Заедно’’ започнува во Вердисо!

Свадбените традиции се суштински – и секој пар ги слави различно. Ги почитуваме и ги прифаќаме обичаите на сите, од големи церемонии до интимни свадби. На секој чекор од Вашето патување до судбоносното „ДА“, ќе се погрижиме свадбеното искуство да биде беспрекорно и без стрес. Оставете ни ги деталите нам.

„Најголемата среќа е среќата во бракот“.

ТОДОР ЌИМОВ

Направете ја Вашата свадба незаборавна...

Креативност, искуство и страст, се состојките за успешна свадба во Вердисо. Од првиот состанок со Вас до заминувањето на последниот гостин, Вашиот посветен свадбен планер ќе биде со Вас на секој чекор од патот.

Ако сакате повеќе информации, Ве молиме јавете се на +389 70 358 606 за да разговарате со еден од нашите пријателски, корисни и креативни планери за свадби.

Што зборуваат за нас

Need Help?

I’m Here To Assist You

Something isn’t Clear?

Feel free to contact us, and we will be more than happy to answer all of your questions.

Reservation Form

Book A TABLE

Enter your personal  and reservation details and submit the form.
We will notify you within 1 houre  about your reservation.

DD slash MM slash YYYY
Време
:

Потребна Ви е Помош?

Ние сме овде Да ви помогнеме

Имате прашања?

Чувствувајте се слободно да не контактирате. Ние сме повеќе од среќни да ги одговориме сите Ваши прашања.

Форма за Резервација

Резервирајте Маса

Внесете ги Вашите лични податоци и резервацијата и потврдете ја формата.
Ќе Ве известиме во рок од еден час за Вашата резервација.

DD slash MM slash YYYY
Време
: