Контактирајте не

Стапете во Контакт

Секогаш сме на располагање да одговориме на сите прашања кои што ги имате за нашите услуги и производи. Контактирајте не и нашиот тим ќе Ви одговори во најкраток можен рок. Сташете во контакт со нас и нашиот тим ќе ви одговори во најкраток можен рок.

ХОТЕЛ

РЕСТОРАН

Reservation Form

Book A TABLE

Enter your personal  and reservation details and submit the form.
We will notify you within 1 houre  about your reservation.

DD slash MM slash YYYY
Време
:

Форма за Резервација

Резервирајте Маса

Внесете ги Вашите лични податоци и резервацијата и потврдете ја формата.
Ќе Ве известиме во рок од еден час за Вашата резервација.

DD slash MM slash YYYY
Време
: