УМЕТНОСТА НА УГОСТИТЕЛСТВОТО

За Нас

Ние сме Вердисо!

Овде угостителските аспирации се среќаваат со иновациите, моменталното се среќава со она што може да биде, а невозможното се предава на тимската работа. Впиј те ја уникатната атмосфера на Хотел и Ресторан Вердисо, прегрнете ја убавината што Ве опкружува и уживајте во навистина незаборавен престој.

Овде, магијата започнува од моментот кога ќе се паркирате на нашиот паркинг, ќе Ве пречека консиержот и ќе влезете во елегантно дизајнираното лоби со неговите иконски огледални ѕидови. Добредојдовте во извонредна институција.

ГАСТРОНОМИЈА

Ресторанот

Креативната слобода лежи во сржта на Вердисо. Таа е продорна, сеприсутна, но и истовремено, суптилна и навидум парадоксална за оние кои не не познаваат. Креативноста е особено акцентирана во нашиот ресторан. Таа е насекаде и може да ја почувствува секој. Нашата посветеност за извонредност се протега до односот што го градиме со нашите гости. Се гордееме со тоа што имаме прилика да ја споделуваме страста за апсолутен квалитет со пријателите ширум светот.

‘’Угостителството за мене е страст. Истовремено е фамилија и пријател. Претставува топлина на срцето и великодушност на душата“.

ТОДОР ЌИМОВ

СМЕСТУВАЊЕ

Нашите Соби

Незадоволни од дизајнот на имотот, сегашните сопственици на Вердисо извршија симпатична реставраторска работа со намера да се вратат кон природата која што го опкружува местото. Апартмани, фамилијарни, брачни и единечни соби, балкони, водопади, градина, гарантираат опции кои одговара на сечии желби и потреби.

Што зборуваат за нас

Reservation Form

Book A TABLE

Enter your personal  and reservation details and submit the form.
We will notify you within 1 houre  about your reservation.

DD slash MM slash YYYY
Време
:

Форма за Резервација

Резервирајте Маса

Внесете ги Вашите лични податоци и резервацијата и потврдете ја формата.
Ќе Ве известиме во рок од еден час за Вашата резервација.

DD slash MM slash YYYY
Време
: